ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕς ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει ελληνικά εργοστάσια παραγωγής μηχανημάτων μαζικής εστίασης.

Ν. Σερετίδης ΑΕΒΕ

Η Ν. Σερετίδης ΑΕΒΕ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είναι μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που ασχολούνται με την παραγωγή και διάθεση επαγγελματικών συσκευών μαζικής εστίασης. Τα προϊόντα της είναι γνωστά με τον εμπορικό τίτλο SERGAS και κυριαρχούν στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα θεωρούνται από τις πλέον ποιοτικές προτάσεις στις χώρες που εξάγονται. Εδώ και δεκαετίες η εταιρεία διαθέτει ένα καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής που αποτελείται από τις πλέον σοβαρές επιχειρήσεις του κλάδου και καλύπτει κάθε γωνιά της Ελλάδας.

VIMITEX EVEE

Η εταιρεία VIMITEX EVEE δημιουργήθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με κατασκευή και εμπορία μηχανημάτων μαζικής εστίασης. Η γραμμή παραγωγής ακολουθεί σύστημα διαχείρησης ποιότητας ISO 9001 από το 1998 και πρόσφατα ISO 22000 και περιλαμβάνει μηχανήματα μαζικής εστίασης, όπως συσκευές γύρου, ψηστιέρες, φριτέζες, φούρνους, εστίες αερίου, κρεπιέρες και συσκευές θέρμανσης φαγητού.

GARBY ANKA SA

Η GARBY ANKA SA, είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει και παράγει ψυχόμενες κρεατομηχανές διαφόρων τύπων και μπορεί να παρέχει τα προϊόντα της τόσο στην Ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά. Επίσης, συμμετέχοντας σε πανελλήνιες αλλά και διεθνείς εκθέσεις ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις στο χώρο

ΤΖΕΘΑΝ

Η έδρα της εταιρείας όσο και ο τομέας παραγωγής στεγάζεται στο 6οχλμ Θεσσαλονίκης –Κατερίνης στον νέο ιδιόκτητο χώρο της 1500m2. Η Τζεθαν δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής και εμπορίας επαγγελματικού εξοπλισμού. Είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην Ελληνική αγορά και ραγδαία αναπτυσσόμενη στην ευρωπαϊκή αγορά (πάνω από 3000 συσκευές κατά έτος).